Maak kennis met De Moestuinmadam

Homemade Homegrown

Mijn naam is Evelien. Net in de dertig. Mama van twee actieve zoontjes en groene vingers tot achter mijn oren. In 2012-2013 ging ik op ‘ecologische ontdekkingsreis’. Met het project Eco-tripping ging ik samen met een vriendin een jaar lang op pad om groene inspiratie te krijgen en te geven via onze blog. Dat jaar heeft mijn leven veranderd. In positieve, duurzame zin.

De voorbije jaren heb ik hard gewerkt, hard verbouwd, twee baby’s gekregen en zoveel meer. 

De mooiste bloemkool van het jaar plukte ik op 28 november.

En nu is het tijd om dat zaadje dat toen geplant is, verder te laten groeien. 

Als ‘de MoestuinMadam’ wil ik kinderen, jongeren, volwassenen, … inspireren om aan de slag te gaan  in de tuin. Mijnen hof? Die is natuurlijk, biologisch, grotendeels eetbaar en een beetje wild. Op tweewekelijkse basis deel ik met jullie graag leuke tips en weetjes over biologisch moestuinieren. Hopelijk geef ik jou ook de ‘goesting’ om van jouw tuin een eetbaar paradijs te maken! 

En … al een héél belangrijk weetje: moestuinieren doe je niet enkel in de lente en de zomer. Eenmaal de kriebels in je vingers zitten, ben je het volledige jaar zoet met (moes)tuinieren. 

Tot héél snel. 

Check ook mijn blog, Instagram-account en mijn Facebookpagina.