Jurgen Goossens is nieuwe voorzitter De Volkswoningen

Algemeen Dendermonde Gemeenten Lebbeke Nieuws

Als opvolger voor Marcel Segers werd Jurgen Goossens gekozen voor het voorzitterschap van De Volkswoningen. De sociale huisvestingsmaatschappij is actief in Dendermonde, Lebbeke, Waasmunster, Aalst en Lede.

Marcel Segers was 15 jaar voorzitter van De Volkswoningen. En nu is het dus de beurt aan de volgende generatie, met Jurgen Goossens. Hij is docent staats- en bestuursrecht aan de unief van Tilburg en die van Gent. “Het is een eer en een uitdaging om het goede werk dat Marcel Segers heeft verricht te mogen verderzetten. Er ligt ook voor mij veel werk op de plank, maar ik heb veel zin en energie om mij in te zetten voor kwalitatieve sociale huisvestingsmogelijkheden in ons werkingsgebied”, zegt Goossens. “De lange traditie van sociale woningbouw en verhuur in onze streek dient verdergezet  te worden en nog versterkt. Het doel is om zoveel mogelijk mensen een kwalitatieve en betaalbare woning te bieden.”