Wie licht brengt maakt kans op waardebon

Algemeen Gemeenten Lebbeke Nieuws

Het gemeentebestuur Lebbeke roept op om de gevels of voortuinen te versieren met lichtjes en zo nog meer gezelligheid en solidariteit in de gemeente te brengen.

“Om het geheel nog leuker te maken, wordt er een wedstrijd gekoppeld aan de actie”, zegt schepen Maria Van Keer (CD&V). “Uit alle inzendingen worden tien winnaars gekozen, die allen een waardebon van de gemeente ter waarde van 25 euro krijgen. Je kan apart deelnemen, maar je mag ook met je straat inschrijven. Die waardebon kan goed van pas komen voor het volgende buurtfeest. Om deel te nemen aan de wedstrijd stuur je jouw naam en adres vóór 15 december naar cultuurdienst@lebbeke.be.”

De winnaars worden begin januari bekendgemaakt. “Wij vragen om zoveel mogelijk gebruik te maken van LED -en andere alternatieve verlichting, en de lichtjes enkel te laten branden van 17 tot 22 uur.”