Kerstkaarten voor eenzame Buggenhoutenaars

Algemeen Buggenhout Gemeenten Nieuws

De gemeente vraagt aan de burgers om kerstkaarten te sturen aan eenzame Buggenhoutenaars.

“Heel wat mensen zijn eenzaam. Door de coronacrisis is dat er niet op verbeterd en omdat Kerstmis nadert, lanceren we graag een warm initiatief namelijk ‘de warmste kerstkaart’. Het gaat heel simpel in zijn werk. U schrijft een warme boodschap op een kerstkaartje en dropt dit in onze brievenbus aan het gemeentehuis. We vragen u om de omslag open te laten zodat we kunnen zien of de boodschap aan een man of vrouw gericht is of eerder algemeen. Onze medewerkers weten welke cliënten een beperkt netwerk hebben en zorgen ervoor dat de kaarten bij de juiste personen terechtkomen. U hoeft geen postzegel op de omslag te plakken, uw warme woorden volstaan.”