Cultuurdienst zoekt kunstenaars om kracht van gemeente te symboliseren

Algemeen Cultuur Gemeenten Nieuws Wichelen

Het gemeentebestuur van Wichelen zoekt via de cultuurdienst kunstenaars die twee werken willen maken rond de kracht van de gemeente.

“Als lokaal bestuur streven wij ernaar om, samen met onze inwoners, een warme gemeente te zijn die inzet op gezelligheid, verbondenheid, samenhorigheid en steun vinden bij elkaar”, klinkt het. “Nu, meer dan ooit, zijn dit elementen die we moeten koesteren en extra benadrukken. Daarom vragen wij aan lokale kunstenaars om hun creativiteit en hun medium aan te spreken om ons te helpen bij het realiseren van twee kunstwerken die deze kracht van onze gemeente symboliseren.”

Wie zich kandidaat wil stellen stuurt een mail naar cultuurdienst@wichelen.be voor alle details. “De kunstwerken zullen in een buitenruimte geplaatst worden en moeten dus weerbestendig zijn. Gelieve hier alvast rekening mee te houden.”