LED-verlichting KSK Grembergen blijft branden voor joggers

Algemeen Dendermonde Gemeenten Grembergen Nieuws Sport

KSK Grembergen laat elke dinsdag- en donderdagavond de energiezuinige LED-verlichting aan ter hoogte van de oefenterreinen, om lopers en joggers meer licht te geven.

“Onze club komt daarmee tegemoet aan de vraag van onze schepen van sport Nele Cleemput om de voor de ‘coronasporters’ een veilige site te creëren waar ze kunnen lopen, wandelen, of welke andere fysieke inspanning dan ook”, klinkt het. “Naar aanleiding van de verlichting die we al laten branden op de sportsite van Sint-Gillis voor joggers, kreeg ik de vraag of ook op de oefenvelden van SK Grembergen de LED-verlichting zouden kunnen branden”, aldus Nele Cleemput (CD&V). “Blijven sporten wordt sterk aangeraden, maar dat kan niet altijd veilig als het zo snel donker is.”

KSK Grembergen schaart zich voluit achter het advies om ook tijdens deze coronacrisis en semi-lockdown te blijven sporten en daarom werd aan de vraag een positief gevolg gegeven. Er wordt wel op gewezen om de coronamaatregelen zoals afstand houden en te sporten in maximumbubbels van vier personen trouw te blijven.

 

Foto (c) SK Grembergen.