Drie postkaartjes in Warmste Gazette

Gemeenten Wichelen

Deze week zitten bij de Warmste Gazette in Wichelen drie postkaartjes waarop mensen een warme boodschap kunnen schrijven.

“Want een kaartje kan een klein, onverwacht lichtpuntje betekenen voor mensen die eenzaam zijn, zich niet goed voelen of die een opkikkertje kunnen gebruiken”, maakt de gemeente via de sociale media duidelijk. “Steek je kaartje in de brievenbus bij iemand die volgens jou een hart onder de riem kan gebruiken. Of kies ervoor om een kaartje te schrijven voor iemand die je niet kent. Die kaartjes zonder geadresseerde kan je bezorgen in de daarvoor bestemde brievenbus aan één van onze drie gemeentehuizen. Wij zorgen ervoor dat deze terecht komen bij mensen die zo’n warm kaartje plezier zal doen.”

Wie graag nog extra kaartjes heeft kan een mail sturen naar dewarmstegazette@wichelen.be of bellen naar 052 43 24 68.

Foto (c) Gemeente Wichelen.