Handelsverenigingen en gemeente organiseren digitaal aperitiefmoment Zele Santé

Algemeen Gemeenten Nieuws Zele

Handelaarsverenigingen Unizo en 9240.be slaan de handen in elkaar voor het grootste digitale aperitiefmoment ooit. Op zondag 6 december vindt het online plaats. Zelenaars kunnen bij de plaatselijke horeca alvast drank en hapjes inslaan.

“Met Zele Santé heffen wij op zondag 6 december om 12.12 uur het glas heffen op de gezondheid van alle Zeelse lokale handelaars die het sinds de uitbraak van corona zwaar te verduren hebben”, zegt Koen Certyn van Unizo. “We steken zo iedere ondernemer, net als alle zorgmedewerkers, een hart onder de riem. Vooral de plaatselijke horeca heeft moment onze steun nu meer dan ooit nodig. Het is ook de bedoeling om er een recordpoging van te maken. Dus hopen we dat heel wat Zelenaars mee toosten van in hun huiskamer of werkplek.”

De horecazaken in Zele stelden pakketten samen zodat iedereen die wil mee aperitieven alles in huis heeft. Zo ‘n pakket bestellen kan tot donderdag 3 december. “Wie voor meer dan 30 euro koopt, krijgt een waardebon van 10 euro, te besteden in de Zeelse handelszaken”, vult Roderique Coussens van 9240.be aan. Het evenement is zondag live te volgen radio RBS op 107.0 fm en via de Facebookpagina van Unizo Zele.

Info: www.9240tourneelocale.be