Kunstkring Were Di maakt kerstkaartjes en vraagt Zelenaars om er voor hun raam te hangen

Algemeen Gemeenten Nieuws Zele

Kunstkring Were Di Zele wil ook in coronatijden actief blijven. De leden maakten kerstkaartjes en vanuit de kring roepen ze alle Zelenaars op om kaartjes voor hun raam te hangen.

“Deze zomer was ‘Kom buiten thuis’ een succes. Nu de feestdagen naderen pakken we uit met ‘Hang een kaart voor je raam’”, zegt François De Geest. “Kerst en Nieuwjaar komen er aan en het is dan de periode dat we mekaar alle goeds toewensen voor het nieuwe jaar. Heel wat vrienden bij Kunstkring Were Di  maken zelf hun wenskaartjes,  velen krijgen wensen via zelfgemaakte kaartjes en we stellen voor daar iets mee te doen: hang een kaart voor je raam. Maar hou het niet bij 1 kaartje, hang kaartjes die je krijgt aan een lint voor je raam – of bevestig de kaartjes op de venster. Op die wijze wensen we de voorbijganger ook een goed jaar,  ziet die de creativiteit van de vele zelfgemaakte kaartjes en brengen we vooral kleur in onze straten. En kom buiten! Ga de kaartjes bekijken!”