Vandaal klopt nagels in de grond: regelmatig lekke banden bij mountainbiken

Algemeen Gemeenten Hamme Moerzeke Nieuws

Er werd aangifte gedaan bij de politie van Hamme/Waasmunster omdat er in de Bootdijkstraat op de binnendijk grote nagels zijn gevonden. Die zijn in de grond geklopt op het mountainbikeparcours, waarschijnlijk met de bedoeling om de fietsers schade toe te brengen.

De grote ijzeren nagels werden gevonden aan een boomwortel op het officiële parcours van Sport Vlaanderen. Mountainbikers die erover rijden riskeren een lekke band, of erger als ze vallen. Er werd door de politie die de nodige vaststellingen kwam doen een lint gehangen als waarschuwing. Blijkbaar is het niet de eerste keer dat er nagels zijn gevonden, zo deelt een Moerzekenaar op de sociale media. De verantwoordelijke vandaal werd nog niet gevonden, de politie startte een onderzoek.