Ontbijt voor afvalophalers IDM

Algemeen Gemeenten Nieuws Zele

Tijdens de Week van de Afvalophaler en Recyclageparkwachter trakteerde intercommunale IDM de medewerkers op een ontbijt.

De derde week van november staat al een aantal jaren gekend als ‘De week van de afvalophaler en recyclageparkwachter’. ‘De week’ is een initiatief van de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten (VVSG) en de Vlaamse afvalintercommunales (Interafval) met de volle steun van de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij (OVAM). Doel van ‘de week’ is om het werk van het personeel van recyclageparken en afvalophalers in een positief daglicht te stellen. Om hen een hart onder de riem te steken, trakteerde de IDM-directie de afvalophalers en parkwachters op een ontbijt en een toepasselijk cadeautje. “Gedurende deze hele coronacrisis zijn onze afvalophalers blijven doorwerken. Er worden natuurlijk ook collega’s ziek maar lokaal blijven we doorgaan en oplossingen zoeken zodat burgers hun afval kwijt geraken.” benadrukt Danny Verbrugge, directeur bij IDM. “We beseffen maar al te goed welke inspanningen dit vraagt, en dat wilden we deze ochtend aan hen laten blijken door hen te verwennen met een coronaproof ontbijtje.”

 

Foto’s (c) IDM.