Finse piste uitgebreid tot bijna twee kilometer

Algemeen Berlare Gemeenten Nieuws Overmere Sport

De Finse op het Sportpark in Overmere is uitgebreid met meerdere honderden meters. In totaal is ze nu ongeveer 1,7 kilometer lang.

Omdat ze aan vernieuwing toe was besliste het gemeentebestuur om de Finse piste meteen grondig aan te pakken. “Ze is volledig uitgegraven en er werd nieuwe boomschors opgelegd. Zodat het weer comfortabel wordt voor iedere loper om rondjes te malen. Als ze af is kan wie wil een mooie, verlichte looplus maken in het Boerenkrijgpark en het Sportpark Overmere. Goed voor bijna 2 kilometer loopplezier”, volgens schepen van Sport Steven Vandersnickt (Open VLD). De eigen technische dienst voerde de werken uit. Op de sportsite is de voorbije tijd hard gewerkt, zo kwam er een natuurspeelzone en wordt er binnenkort een veldje in kunstgras aangelegd.