Kinderen jonger dan 12 jaar kunnen nog niet buiten sporten

Algemeen Dendermonde Gemeenten Nieuws Sport

De veiligheidscel van Dendermonde besliste dat het momenteel niet mogelijk is om versoepelingen in de coronamaatregelen toe te passen voor kinderen jonger dan 12 jaar.

“We kunnen nog niet inschatten of de heropening van scholen een impact heeft op de lokale cijfers. Op 25 november komt de veiligheidscel opnieuw samen en bespreken ze de gegevens die op dat moment beschikbaar zijn. Ze bekijken dan op welke manier en wanneer de versoepelingen mogelijk zijn”, zegt burgemeester Piet Buyse (CD&V). “We willen alvast de sport-, jeugd-, en cultuurverenigingen bedanken voor hun inzet tijdens de afgelopen maanden. Als we kinderen opnieuw op een veilige manier aan het verenigingsleven willen laten deelnemen, zijn we er zeker van dat zij ook klaarstaan om dit op een even veilige manier te doen als voordien. Nog even volhouden!”