H. Geeststraat kreeg toplaag in asfalt en is open voor plaatselijk verkeer

Algemeen Gemeenten Nieuws Wichelen

De gemeente gaf een update over de rioleringswerken in Bruinbeke. Die schieten goed op. Enkele straten zijn al van een onderlaag in asfalt voorzien.

De betonwerken in de Lange Haagstraat werden uitgevoerd. De kantstroken werden er gegoten en konden uitharden. Nadien volgde de aanleg van een onderlaag in asfalt. Er werd gestart op de hoek met de Watermolenstraat en de onderlaag ging tot aan het kruispunt met de H. Geeststraat en Boeygem. De H. Geeststraat kreeg ook al een toplaag in asfalt. Zowel de Lange Haagstraat als de H. Geeststraat werden opnieuw opengesteld, voor plaatselijk verkeer.

Ondertussen zijn de werken voor de aanleg van de riolering in de Krijgelstraat gestart. Daarna wordt een volgende fase opgestart. Nog tot het einde van augustus volgend jaar zullen de werken nog in beslag nemen.