Directie en bestuur Verko trakteren ophaalploegen met koffiekoeken

Algemeen Berlare Buggenhout Dendermonde Gemeenten Hamme Lebbeke Nieuws Wichelen

Voorzitter Dirk Abbeloos en directeur Peter De Leeuw trapten maandagochtend bij Verko de Week van de Afvalophaler en Recyclageparkwachter op gang. Onder het motto ‘een hart voor harde inzet’ deelden ze koffiekoeken uit aan alle ophaalploegen.

Naar aanleiding van de Week van de Afvalophaler en Recyclageparkwachter deelden directeur Peter De Leeuw en voorzitter Dirk Abbeloos geheel coronaproef per vrachtwagen koffiekoeken uit. “De campagne is een initiatief van Interafval, VVSG en de OVAM en roept inwoners op om respect te tonen voor afvalmedewerkers”, maakt directeur Peter De Leeuw duidelijk. “Dit kan door een tekening voor het raam te plaatsen of een strik rond de huisvuilzak te binden. Maar ook intern willen we onze appreciatie uiten voor hun dagelijkse inzet. Onder het motto ‘een hart voor harde inzet’ hebben we voor de volgende dagen acties uitgewerkt om zowel de medewerkers van de afvalinzameling als de afvalverwerking te bedanken voor hun motivatie.”

“Onze afvalophalers en recyclageparkwachters leveren dagelijks grote inspanningen”

“Ontbijtkoeken voor het personeel is daar één van”, vult voorzitter Dirk Abbeloos aan. “Onze afvalophalers en recyclageparkwachters leveren dagelijks grote inspanningen om het afval in te zamelen. Onder de geldende coronamaatregelen is dat niet altijd gemakkelijk. Door afwezigheid van collega’s wegens ziekte of verplichte quarantaine zijn ploegen langer op de baan om het werk gedaan te krijgen. Daarom vinden we het vanuit het bestuur ook belangrijk om iets te doen voor onze mensen, want we hebben ze zo hard nodig.”