Vier nieuwe zebrapaden voor meer veiligheid

Algemeen Gemeenten Hamme Nieuws

In Hamme zijn er vier zebrapaden bijgekomen. Het gemeentebestuur besliste om die aan te leggen zodat er meer veiligheid is voor voetgangers wanneer ze drukke straten oversteken.

Voor de ingang van de bibliotheek op Achterthof ligt er een nieuwe oversteekplek. Het zebrapad werd er verplaatst van de parkinginrit naar de doorsteek van de bib naar het park. Aan de wandelaars werd eveneens gedacht. Zij die van en naar de Mirabrug stappen kunnen nu ook veiliger oversteken aan hamburgerzaak Deluxe Burger. In de Verbindingsstraat werd een nieuw zebrapad geschilderd aan het kruispunt met café Blijf Jong. De vierde plaats waar voetgangers opvallender kunnen oversteken is de Biezestraat. Het zebrapad daar ligt sinds kort aan toegang tot het winkelcomplex.