Geen coronabesmettingen in woon-zorgcentrum Herfstdroom

Algemeen Buggenhout Gemeenten Nieuws

Er zijn geen besmettingen bij de bewoners van woon-zorgcentrum Herfstdroom in Buggenhout. Er verblijven nog 2 medewerkers, die bij een laatste test besmet bleken, in quarantaine. Alle andere medewerkers hebben intussen het werk mogen hervatten.

“Op woensdag 18 november hebben we overleg gepleegd in het woon-zorgcentrum, samen met de coördinerend en raadgevend arts”, zegt schepen Geert Mannaert (CD&V). “Vanaf 23 november zullen de bewoners niet meer op de kamer de maaltijden krijgen, maar kan dit opnieuw in de eet- en leefruimte zoals voordien. Voor wat betreft het bezoek op afspraak zouden we willen vragen dat enkel bezoekers die tot dezelfde contactbubbel behoren samen op bezoek komen. In de andere gevallen is het aangeraden om alleen op bezoek te komen bij de bewoners.”