Maak kennis met De Smaakmadam

De Smaakmadam

Driestroom heeft ook aandacht voor de innerlijke mens. Elk weekend deelt De Smaakmadam twee gerechten met jullie. Maak hieronder kennis met deze gepassioneerde foodie.

Ik ben Stéphanie De Poorter en ben al heel mijn leven lang gepassioneerd met voeding bezig. Van de Italiaanse keuken over de Franse en de Mediterrane keuken tot de Midden-Oosterse en de Arabische keuken in het algemeen. Ik mag zeker onze eigen Belgische keuken niet vergeten, want zowel de producten, gerechten en biertjes uit ons eigen land zijn van absolute wereldklasse.

In bijberoep ben ik ‘kok aan huis’. Ik kan mijn klanten verzekeren dat ik enkel met de best mogelijke producten werk en bij voorkeur telkens gebruik maak van een zo kort mogelijke keten van verse producten. Ik heb bovendien een moestuintje, wat in de zomer bijvoorbeeld veel verse kruiden oplevert.

Elke week zal ik met jullie tijdens het weekend twee recepten delen.

En wie meer wil kan terecht op mijn Facebookpagina (www.facebook.com/DeSmaakmadam).