Bevraging voor inzicht toeristische noden en ambities

Algemeen Dendermonde Gemeenten Nieuws

De stad Dendermonde lanceert een vragenlijst rond het toerisme. Die peilt naar de noden en ambities bij de burgers.

“In samenwerking met Toerisme Vlaanderen en KU Leuven neemt Dendermonde deel aan een onderzoek naar toeristische ontwikkeling in steden en gemeenten”, legt schepen van Toerisme Dieter Mannaert (CD&V) uit. “Jaarlijks komen verschillende bezoekers zoals verblijfstoeristen, fietsers, wandelaars en dagtoeristen naar onze stad. Hoe staat de burger tegenover het toerisme in Dendermonde? Hoe zien ze de toeristische toekomst van Dendermonde? Hoe beïnvloeden de coronamaatregelen hun blik hierop? Dat willen we graag weten. De inbreng van de burger is van groot belang en neemt slechts 10 minuten tijd in beslag.”

De enquête staat gepubliceerd op de website van de stad onder https://www.dendermonde.be/nieuwsdetail/8844/toerisme-in-dendermonde-jouw-mening-telt en werd ook verspreid via social media.