Jong CD&V Zele lanceert Warme Wandel Woorden

Algemeen Gemeenten Nieuws Varia Zele

Boodschappen op ramen schrijven voor passanten, het is iets wat ze bij Jong CD&V willen stimuleren. Onder de noemer Warme Wandel Woorden.

“In tijden zonder aanraking hebben we meer dan ooit nood om aangeraakt te worden. Woorden zijn daartoe in staat. En ze zijn veilig. Wij willen vanuit JONGCD&V Zele een oproep doen aan de Zelenaar”, zegt voorzitter Fien Van Der Slycken. “Een oproep om hoopvolle, warme boodschappen aan je raam te hangen. Je kan ze op een blad schrijven/printen en zo voorhangen of met een raamstift op je raam neerpennen. Ter inspiratie hebben we een mapje met hoopvolle quotes aangemaakt op onze Facebookpagina.”

“In tijden zonder aanraking hebben we meer dan ooit nood om aangeraakt te worden”

“We gaan dezer dagen massaal wandelen en wij, Jong CD&V’ers hopen dat deze warme wandelwoorden bij de voorbijgangers een glimlach op het gezicht toveren”, zeggen Bo De Maesschalck en Hamza Ben Omar, bestuursleden van Jong CD&V Zele. “Deel vooral ook je spreuk op sociale media met de #warmewandelwoorden #dichtbijjou”, sluit Van Der Slycken af.