Gemeente houdt Popraad om muziekbeleid uit te werken

Cultuur Gemeenten Hamme Nieuws

Er komt een Popraad in Hamme. Die moet samen met de gemeente een muziekbeleid uitwerken. Lokale artiesten zoals zangers, muziekgroepen en dj’s kunnen er deel van uitmaken.

Het wordt een gespreksavond waarop de verschillende actoren hun mening, plannen en dromen kunnen uiten. Nadien volgt nog een netwerkmoment om te eindigen met een plan voor een gemeentelijk muziekbeleid. De artiesten uit Hamme wordt gevraagd om eerst een enquête in te vullen. Ze peilt naar de situatie van voor het coronavirus. Ze kan ingevuld worden tot en met zondag 29 november. Ze is hier terug te vinden. De Popraad zelf wordt gepland begin 2021. Een datum is er nog niet bekend, alles hangt af van de coronamaatregelen.

Foto (c) Francesco Paggiaro via Pexels