Pastoor heeft het in nieuwe roman over corona

Cultuur Gemeenten Nieuws Zele

De coronacrisis krijgt een belangrijke bijrol in de roman. “Ik was op reis in de vermelde landen toen Covid-19 opkwam. Parallel met de reis ondergaat de wereld dus ook in mijn boek een schok zonder weerga. Het nieuwe coronavirus start zijn verwoestende tocht tot in de verste landen. Zijn de naties in staat de onzichtbare oorlog van corona doeltreffend te beantwoorden? Of ondergaat de wereld ook een midlife crisis, waarna alles anders wordt? Wie een antwoord op die vragen wil krijgen zal het boek moeten lezen”, alsnog de auteur. “Ik was eerst niet van plan om het te schrijven, maar toen de lockdown er in België kwam besloot ik om het toch te doen. Geloof komt er uiteraard ook in voor en ik blijf toch nog altijd een beetje leraar, waardoor ik in mijn boeken zeker ook steeds een boodschap stop.” Kraterzicht kost 14 euro en heeft 171 pagina’s. Het boek is te koop via Amazon.