Lichten sportsite Van Langenhovestraat blijven aan tot 21.30 uur

Dendermonde Gemeenten Nieuws Sint-Gillis-Dendermonde Sport
De sportdienst van Dendermonde besliste op de site in de Van Langenhovestraat om de sportveldverlichting ‘s avonds aan te laten. Zo kunnen wandelaars en lopers veilig sporten.
“Blijven sporten wordt sterk aangeraden. Maar hoe je dat veilig als het zo snel donker is?”, vraagt schepen van Sport Nele Cleemput (CD&V) zich af. “Toen werd er gevraagd: steek een lichtje aan als teken van hoop, dat we er samen doorkomen. Op onze sportsite in Sint-Gillis steken we daarom van maandag tot vrijdag onze lichten aan. We steken ze aan wanneer het donker wordt en doven ze om 21.30 uur. Zo combineren we de veiligheid van onze sporters met een licht van hoop. Houden jullie het wel veilig zodat onze lichten kunnen blijven branden? Hou je afstand van 1.5m, maximum 4 sporters (exclusief-12 jarigen).”