Verdachte personen in Zogge zetten buurtinformatienetwerk (BIN) in gang

Algemeen Gemeenten Hamme Nieuws

Het buurtinformatienetwerk in Hamme werd in gang gezet het voorbije weekend, omdat iemand drie verdachte personen had opgemerkt op de Heirbaan in Zogge. De politie stuurde een patrouille ter plekke, maar de drie – vermoedelijk twintigers – konden niet meer worden aangetroffen.

De buurtbewoner merkte de drie op, zaterdagavond rond 19 uur. Ze werden op de Heirbaan in de buurt van een winkel gespot. Van twee van de drie werd een persoonsbeschrijving overgemaakt aan de politie. Er kwamen bij de politie acht meldingen binnen over de drie verdachte personen, maar strafbare feiten waarvoor het drietal eventueel in aanmerking zou komen werden er niet doorgegeven. Een interventieploeg patrouilleerde in de buurt, maar geen van de drie werd gevonden.