Tijdelijk geen doorgaand verkeer toegelaten op Tragelweg

Algemeen Gemeenten Nieuws Schellebelle Wichelen

Omdat heel wat mensen zondag de Tragelweg in Schellebelle namen om naar de Kalkense Meersen te rijden voerde burgemeester Kenneth Taylor (SAMEN) er tijdelijk de maatregel van plaatselijk verkeer in.

Veel mensen rijden nemen de weg om in natuurgebied de Kalkense Meersen te gaan wandelen. Vooral ook omdat er in Overmere werken aan de gang zijn. De maatregelen is van korte duur en werd genomen in samenspraak met de gemeente Wetteren. Op de weg kwamen het voorbije weekend wandelaars, fietsers en auto’s elkaar in groten getale tegen. En dat zorgde voor een onveilige situatie. De gemeente Wetteren wil van de Tragelweg een fietsstraat maken, maar eerder al liet Wichelen al weten daar niet achter te staan, de bewoners zien dat niet zitten.