Chiromeisjes tekenen Sprookjestocht uit

Berlare Gemeenten Nieuws Varia
Jeugdbewegingen mogen niet verzamelen in Berlare. Daarom zoeken de leiders en leidsters naar alternatieven om de kinderen toch in, beweging te krijgen. Bij Chiro Elckerlyc stippelden ze een Sprookjestocht uit.
“Nu we voorlopig niet allemaal samen kunnen spelen, zorgen we voor leuke spelletjes die je thuis kan doen”, klinkt het bij de jeugdbeweging. “Deze keer is het echter iets dat je buitenshuis kan doen samen met je bubbel! Wij hebben Berlare namelijk omgetoverd tot een echt sprookjesbos! De leiding heeft een leuke tocht uitgestippeld van ongeveer 7 kilometer.
De tocht bestaat uit 14 verschillende posten met opdrachten. “Je start aan het kasteel waar je direct de eerste opdracht kan vinden en passeert langs verschillende mooie plekjes in Berlare. Aan de hand van oranje pijlen weet je telkens welke kant je uit moet. We raden je aan om onderstaande kaart op voorhand te downloaden zodat je in het geval je verdwaalt, gemakkelijk het spoor terug vindt. Om de tocht nog leuker te maken kan je je verkleden als je lievelingssprookjesfiguur zodat je al helemaal in de sprookjessfeer kan beginnen.”