Lode De Roover (Fleur De Lin) in Ja, Chef! op VIER

Gemeenten Lifestyle Nieuws Varia Zele

In de nieuwe docureeks Ja, Chef! duikt VIER in de keukens van vijf ambitieuze chef-koks. Lode De Roover (Fleur De Lin), Thijs Vervloet (Colette), Pajtim Bajrami (De Stadt van Luijck), Martijn Defauw (Rebelle) en Filip De Pauw (Jerom) lieten een jaar lang camera’s toe in hun heiligdom: de keuken.

Samen met zijn vrouw Barbara heeft Lode het restaurant Fleur De Lin op de Lokerenbaan in Zele. Lode behaalde in 2010 de titel “Eerste Kok van België 2011”, tijdens de meest prestigieuze kookwedstrijd van ons land; “Prosper Montagné”. In november 2017 won hij de wedstrijd Bocuse d’Or Belgium en een jaar later werd hij zesde op de Europese Finale. “Ik wil de lat steeds hoger leggen en het altijd beter doen”, zegt Lode. “Tevreden zijn over mijn eigen werk, dat is lastig.”

Ja, Chef! is vanaf 24 november te zien op VIER.