Uitdagingen en opdrachten van Harige Bende

Algemeen Dendermonde Gemeenten Nieuws

De Harige Bende daagt de kinderen in Dendermonde via de sociale media deze herfstvakantie uit om opdrachten te doen en die te filmen of te fotograferen. Er zijn prijzen voor de origineelste inzendingen.

“Elke middag van de herfstvakantie verschijnt er op de Facebookpagina van de jeugddienst een nieuwe opdracht van de Harige Bende. We reiken de jeugd graag een ontspannende en leuke challenge toe. Geef je creativiteit een boost en doe maar eens lekker gek! Het resultaat kunnen de kinderen via een foto of filmpje posten op de Facebookpagina of kan gemaild worden naar jeugddienst@dendermonde.be. De leukste inzendingen verdienen een leuke prijs”, zegt Nele Cleemput (CD&V), schepen van Jeugd.

Hier staan de uitdagingen.