Bestuurder ramt verlichtingspaal in Molenkouterstraat

Algemeen Dendermonde Gemeenten Nieuws Schoonaarde

Op de Molenkouter in Schoonaarde gebeurde zondagnacht een zwaar ongeval. Een bestuurder van een camionette vloog er uit de bocht en eindigde tegen een paal.

De feiten vonden plaats rond 3.30 uur in de nacht van zondag op maandag. Nadat de bestuurder eerst een muurtje raakte kwam hij met zijn voertuig nog tegen een verlichtingspaal terecht. Daardoor lagen er kabels op de rijweg in de Molenkouterstraat. Er waren geen andere voertuigen bij het ongeval betrokken. De politie kwam ter plaatse om de nodige vaststellingen te doen. De bestuurder zou op het ogenblik van het ongeval onder invloed zijn geweest.

Bovendien werd de nationale corona-avondklok aan de laars gelapt, wat waarschijnlijk een extra boete zal opleveren. De brandweer had nog een tijdje werk op de rijbaan vrij te maken. In de bestelwagen zat naast de bestuurder ook nog een passagier. Die raakte gewond en werd naar het ziekenhuis gebracht voor verzorging.