RECEPT: Zelfgemaakte loempia’s
Leuk om zelf te maken als je eens iets meer tijd hebt. Dit kan dienen…
Gebakken vis met ‘savooistoemp’ en spekjes
Als fan van de Noordzee eten we regelmatig vis. Ik kies graag voor echte verse…
Aperitiefhapje met aardappel en pens
Dit is een eenvoudig en leuk aperitiefhapje en kan ook perfect om een restje te…
Puntpaprika’s gevuld met quinoa en feta
Dit is een lekker, snel en gezond hoofgerecht. De hoeveelheden zijn voor 2 personen als…
RECEPT: Verse fishsticks met spinaziepuree
Een echte topper voor de kinderen, maar deze keer volledig versgemaakt. Eens gemaakt en geproefd,…
RECEPT: Shakshuka met feta
Het klinkt moeilijk uit te spreken of veel ingrediënten, maar eigenlijk is dit een eenvoudig…
RECEPT: Tagliata
Dit kan je aanzien al voorgerecht maar ook maken als hoofdgerecht, de hoeveelheden kunnen gemakkelijk…
RECEPT: Cannelloni met fetakaas
Een gerecht dat vaak gevraagd wordt door mijn man. Een lekkere ovenschotel die je ook…
RECEPT: Gevulde spaghettipompoen
Als 2de gerecht voor dit weekend koos ik ook voor iets gevuld, met deze temperaturen…
RECEPT: Gevulde paprika met kippengehakt, tomatensaus en rijst
Dit is een gezond, lekker en kindvriendelijk gerechtje dat bij ons regelmatig op tafel komt.…
RECEPT: Steak met champignonsaus en verse frieten
Een absolute klassieker, maar vaak op aanvraag hier thuis: een lekkere steak-friet. Dit is eigenlijk…
RECEPT: Spritskoeken
Dit is een lekker klassiek koekje dat makkelijk te maken is en altijd smaakt. Door…
RECEPT: Pasta alla Norma
Dit is een vegetarische klassieker die bij ons hele gezin in de smaak valt. De…
RECEPT: Gebakken zeetong met groene asperges
Dit lekkere visgerecht stond op Kerstavond bij ons op de menu. Eenvoudig qua bereiding, maar…
RECEPT: Panna cotta met coulis van rode vruchten
Dit is een lekker dessertje dat je perfect op voorhand kan maken. Ik die het…
RECEPT: Voorgerechtje van Sint-Jakobsvrucht
Met de feestdagen in het vooruitzicht koos ik voor een iets feestelijker gerechtje. Dit is…
RECEPT: Pasta met tomaat-olijvensaus en gebakken vis
Dit is een snel en gezond gerecht dat perfect doenbaar is voor in de week.…
RECEPT: Gepofte aardappel met spinazie en gorgonzola
Dit eten wij wel eens als lunch in het weekend. Het neemt niet zo veel…
RECEPT: Rogvleugel met tomaten uit de oven en puree met waterkers
Onze Noordzee heeft heel wat lekkers te bieden en dus maak ik ook regelmatig een…
RECEPT: Vegetarische ovenschotel met orzo, aubergine en mozzarella
Wij eten minimum 1x per week een vegetarisch gerecht en dit is een van de…
RECEPT: Italiaanse klassieker: Spaghetti Carbonara
Eén van de favoriete pastagerechten hier thuis, ook bij de kinderen, is spaghetti carbonara. Je…
RECEPT: Hartverwarmende herfstsoep met pompoen
Vandaag mag ik jullie een eerste receptje voorstellen. Ik sta ervoor om te koken volgens…
Maak kennis met De Smaakmadam
Driestroom heeft ook aandacht voor de innerlijke mens. Elk weekend deelt De Smaakmadam twee gerechten met…