Wie wordt deze zomer dé voetbalkenner van Dendermonde?

Dendermonde Sport

Komende zomer staat het EK voetbal voor de deur. Onlosmakelijk verbonden met een EK is een pronostiek. In samenwerking met Tifogame voorziet de stad Dendermonde een gepersonaliseerd online pronostiekplatform voor elke handelaar van de stad.

Elke handelaar kan zich online registeren en ontvangt gratis een gepersonaliseerde pronostiek, met een eigen prijzenpot en een eigen klassement. Daarnaast ontvangen de handelaars ook promomateriaal zoals posters, flyers, voor de horecazaken placemats, bierviltjes … om van de actie een succes te maken”, zegt schepen van Middenstand Dirk Abbeloos (CD&V). “De inwoners van de stad kunnen zelf op zoek gaan naar deelnemende handelaars of via www.dendermonde.be/EK bekijken welke pronostieken er worden aangeboden op het platform van de stad. Daarnaast zal er ook een overkoepelend klassement zijn waar we op zoek gaan naar dé voetbalkenner van Dendermonde en dat gaat uiteraard gepaard met een mooie prijs!”

Geïnteresseerde handelaars kunnen zich gratis registeren via www.dendermonde.be/EK. “Het lokaal bestuur lanceert deze actie om de lokale economie in onze stad te ondersteunen en opnieuw een boost te geven.”