YES events schenkt tien gratis sportkampen aan kinderen in kansarmoede

Algemeen Buggenhout

YES events organiseert al sinds 2013 sportkampen voor kinderen van 3 tot 15 jaar. Sinds enkele jaren zijn zij ook actief in Buggenhout. De organisatie geeft 10 kampen weg aan kansarme kinderen uit de gemeente.

“Om hun maatschappelijk steentje bij te dragen, hebben zij het Young Charity Project op poten gezet. Lokaal bestuur Buggenhout krijgt 10 gratis kampen van YES Events die bedoeld zijn voor kinderen uit kansarme gezinnen. Een mooie opsteker voor hen. De gratis kampen worden in de vorm van kortingscodes bezorgd zodat de mensen zelf anoniem kunnen inschrijven via de website. De kortingscodes hebben een waarde van elk maximum 144 euro wat goed is voor 1 gratis kamp”, zegt schepen van Sport Geert Mannaert (CD&V).