Rap op Stap geeft info over reizen voor mensen met een beperkt budget

Algemeen Hamme

De gemeente Hamme zet haar Rap op Stapkantoor in de kijker.

Een Rap op Stapkantoor helpt mensen met een beperkt budget aan een leuke uitstap of activiteit. “Je krijgt er gratis advies over goedkope vakanties, daguitstappen en culturele sportactiviteiten. Ook voor langere vakanties zoeken we mee. Wij kijken voor jou of je bepaalde kortingen of voordelen krijgt. Je hoeft geen lid te zijn of een afspraak te maken. Je stapt gewoon binnen tijdens de openingsuren”, klinkt het.

Dat kan in ’t Verhoog (Hoogstraat 20) – elke dinsdag en vrijdag tussen 09.00 u. en 12.00 u. en elke tweede zaterdag van de maand tussen 10.00 u. en 12.00 u. en op de Dienst Samenleving en Gezin (AC Nieuwstraat) – elke maandag, dinsdag, vrijdag én elke derde zaterdag van de maand tussen 09.00 u. en 12.00 u.

 

Foto (c) Pexels.