THOR Donkmeer wil meer meisjes laten voetballen met hulp van Disney

Algemeen Berlare Sport

Femina Lokeren en THOR Donkmeer zetten meer dan ooit in op voetbal voor meisjes en vrouwen. Beide samenwerkingsverbanden geven vanaf april een extra en unieke kans aan meisjes van 5 tot 8 jaar om het voetbal te ontdekken. Dit alles niet alleen met de enthousiaste trainers, maar ook samen met Anna, Elza en alle andere personages uit Disney’s Frozen 2. Een ideale combinatie om het voetbal te ontdekken via de magie van Disney! Het UEFA Playmakers project biedt het totaalplaatje.

“Deze unieke manier van voetbal spelen inspireerde al heel wat meisjes, nu ook in onze streek” verduidelijkt Kristof Haentjens van Femina Lokeren. “Uiteraard zijn we meer dan fier dat UEFA, RBFA en Voetbal Vlaanderen ons als één van de veertig Belgische clubs de kans geeft om mee te werken aan dit project” vult hij fier aan. Femina en THOR stemden onderling perfect af. Zo kan je op woensdag terecht in Lokeren en op vrijdag in Overmere. Op vrijdag 2 en woensdag 7 april 2021 start er een reeks van 10 momenten. Telkens 1 uurtje en telkens volledig gratis! “Door af te stemmen en ons aanbod niet te laten overlappen kunnen we veel meer meisjes aan het voetballen krijgen”, vullen Shauna Sergeant en Lara De Munter van THOR Donkmeer overtuigend aan. “Als jonge trainsters is dit een unieke kans, wie ons wil vergezellen kan zich steeds aanmelden” vullen ze vastberaden aan.

Inschrijven voor het Playmakers is sterk aangeraden en kan via de link op de Facebookpagina’s van de projecten. Zo kunnen alle meisjes met open armen ontvangen worden. Zowel nu voor deze trainingen als in betere tijden op gemeenschappelijke tornooien, Futbalista festivals en oefenmatchen van beide projecten.