Parkeerverbod in pak Zeelse straten voor passage Ronde van Vlaanderen

Algemeen Zele

Zondag passeert de Ronde van Vlaanderen ook in de gemeente Zele. Er geldt in een pak straten daarom een parkeerverbod van 6 tot 13 uur.

“De passage in Zele is er tussen 10.45 en 11.10 uur, afhankelijk van snelste en traagste snelheidsschema. De doortocht gaat via Hansevelde, Huivelde, Europalaan (N47), Dendermondebaan, Zandberg, Dr. A. Rubbensstraat, Markt, C. Meeusstraat, Oudburgstraat, Kouterstraat en Gentsesteenweg. Op dit parcours geldt een parkeerverbod op de rijbaan van 6 tot 13 uur”, klinkt het. “Vanaf 10.30 uur geldt een volledig verbod voor voertuigen op het parcours tot de passage van de groene vlag.Er zijn geen randevenementen toegelaten.Er is geen toelating voor publiek dat zich verplaatst op het parcours en er geldt een mondmaskerplicht voor wie toch langs het parcours aanwezig is. Daarnaast geldt er ook een algemeen droneverbod.”

Foto (c) Gemeente Zele.