Nieuwe toerismegids bundelt Berlaarse troeven

Algemeen Berlare

Met zoveel natuurpracht die in Berlare te ontdekken is én nog verder wordt uitgebouwd, kon een vernieuwde toeristische brochure niet langer op zich laten wachten. De gids boordevol Berlaarse troeven is vanaf vandaag beschikbaar.

De nieuwe toerismegids biedt een handig overzicht van wat er in de gemeente te beleven valt en kan als aanvulling dienen bij de algemene gids over het gebied Kalkense Meersen Donkmeer. Hij is leuk voor inwoners, maar vooral bedoeld voor wie onze troeven nog niet kent: “We willen met deze publicatie bezoekers van buiten Berlare laten kennismaken met onze prachtige groene gemeente”, legt schepen van Toerisme Steven Vandersnickt (Open VLD) uit. “De gids wil iedereen aansporen om erop uit te trekken en onze natuurparels, activiteiten, weetjes en tips ter plaatse te komen ontdekken. Via enkele wandel- en fietsroutes binnenin kan je meteen op pad langs de mooiste plekjes.”

De nieuwe toerismegids kwam tot stand in samenwerking met VVV Donkmeer en lokale handelaars. Je vindt hem vanaf vandaag aan de ingang van Onthaalpoort Donkmeer, of binnen op afspraak. Via www.berlare.be/toerisme kan je de gids digitaal doorbladeren.