Lansweeper Wint Trends Gazellen Oost-Vlaanderen 2021

Algemeen Dendermonde

Ook in tijden van corona beloont Trends de snelst groeiende bedrijven van Vlaanderen met de eretitel Trends Gazellen Ambassadeur. Het Dendermondse IT-bedrijf Lansweeper is dit jaar de uitblinker bij de grote bedrijven uit Oost-Vlaanderen.

De redactie van Trends Magazine selecteert dit jaar voor 20ste keer per provincie 250 Trends Gazellen. Gazellen zijn snelgroeiende bedrijven, bovendien vormen ze een integraal onderdeel van ons economisch landschap. Deze competitieve ondernemingen hebben een positieve invloed op het ondernemingsklimaat in hun regio. Het zijn krachtbronnen van innovatie en werkgelegenheid. De Trends Gazellen worden bestempeld als een inspirerend rolmodel voor andere bedrijven.

Trends Gazelle word je op basis van harde groeicijfers: groei in toegevoegde waarde, groei in personeel, en groei in cash-flow. Het bedrijf dat het hoogste in de lijst voorkomt, mag zich een jaar lang Trends Gazellen Ambassadeur noemen en wordt in de bloemetjes gezet. Alle andere bedrijven ontvangen het diploma van genomineerde Trends Gazelle 2021. Lansweeper – een snelgroeiende software scale-up uit Dendermonde – is Trends Gazellen Ambassadeur 2021. Daarmee voeren ze het klassement aan als snelste groeier in de categorie grote bedrijven van de provincie Oost-Vlaanderen. De mede-gazellen in Oost-Vlaanderen zijn Greenway Foods (kleine ondernemingen), Skyhaus (middelgrote ondernemingen) en Autoparts Flanders (Super Gazelle).

‘Know Your IT’ – Onder deze slogan brengt de Lansweeper software IT-omgevingen van meer dan 21 000 bedrijven wereldwijd in kaart. Via het Lansweeper-softwareplatform verzamelen bedrijven detailinfo over alle hardware, software, en gebruikers binnen hun IT-netwerk. Het product richt zich op organisaties van eender welke grootte, over alle sectoren heen. Lansweeper’s duurzame maar ambitieuze groei (liefst 45% jaar op jaar) wordt gedreven door elke maand 250 nieuwe klanten aan boord te halen, terwijl 94% van de bestaande klanten hun licentie elk jaar vernieuwt. Met kantoren in Dendermonder, de VS, Spanje, Italië, Ierland, en het VK groeide het team naar meer dan 150 collega’s. Er wordt nog steeds gezocht naar ambitieuze en talentvolle werknemers.

 

Foto (c) Lansweeper.