Au Bureau is co-workingplek op wandelafstand van centrum

Dendermonde Lifestyle

Au Bureau is een stimulerende co-working aan de oevers van de Schelde en op wandelafstand van het centrum van Dendermonde, opgericht door Ann Crombé. Wie een kantoor zoekt om eens even niet thuis te werken kan er coronaproof terecht.

“Sinds september vorig jaar zijn we open”, zegt Ann Crombé. “Het was de bedoeling om vroeger van start te gaan, maar het virus stak er een stokje voor. Omdat meer mensen enkele dagen per week thuis- of telewerken, al dan niet verplicht, voelde ik dat er nood was aan een concept als Au Bureau. Thuis kan het eenzaam zijn, of net te druk door de kinderen en de partner die er ook zijn. Wij bieden kantoren aan waar videocalls kunnen worden gedaan, maar ook een open ruimte waar 8 à 10 mensen tegelijk coronaproof aan de slag kunnen.”

Au Bureau biedt het nodige comfort om productief te werken en effectief te vergaderen te midden van een veelzijdige community van ondernemers, telewerkers, freelancers en zelfstandigen. Toch is co-working is voor velen nog onbekend. “Ik wil daar graag iets aan doen, want het biedt toch zeker voordelen. Contact leggen met andere mensen, vaak totaal nieuwe kennismakingen, is er eentje van. Omdat je aan de praat geraakt tijdens het lunchen bijvoorbeeld. We willen het bij Au Bureau zeer huiselijk houden en kleinschalig. Het kan verruimend werken of versterkend om één of twee dagen in een andere omgeving te werken. We hebben ook een zaaltje in de tuin. Al corona het toelaat willen we daar graag afterworkbijeenkomsten organiseren, filmvoorstellingen en van daaruit misschien ook wel af en toe eens een dauwtrip in de natuur. We zijn gelegen in de Kwintijnpoort in Dendermonde. Op korte afstand van het stadscentrum, maar ook zeer dicht bij het water en de natuur.”

Info: www.aubureaudendermonde.be