WEND. brengt human design naar onze regio

Algemeen Buggenhout

De coronacrisis veranderde onze werk- en leefsituatie. Niels De Boeck (33) uit Buggenhout besliste dit jaar te starten als jonge ondernemer met een nieuw begrip in onze regio: human design. Hij wil het alternatieve en veelzijdige systeem rond persoonlijkheidsanalyses bekender en toegankelijk maken voor iedereen die er wat voor voelt.

“Jaren verdiepte ik me in allerlei vormen van zingeving tot human design op mijn pad kwam. Het wist me meteen te overtuigen. Hiermee wou ik aan de slag.” Niels ging op onderzoek, volgde lessen, studeerde en bouwde ervaring op bij mensen uit zijn directe omgeving, die hij verrijkende inzichten mocht geven. “De bal ging aan het rollen en steeds meer nieuwsgierigen klopten aan. De tijd was rijp om dit professioneel uit te bouwen: WEND. ontstond.”

Human design is vooral bekend in het Engelse taalgebied. “In Vlaanderen zijn er slechts enkele coaches actief. Ik heb de ambitie om human design bekender te maken in onze regio. Ik wil het complexe systeem rond bewustwording op een behapbare manier bij de mensen brengen die er wat voor voelen”, alsnog Niels De Boeck. “Human design brengt persoonlijke krachtbronnen en valkuilen in kaart. Bij uitbreiding verduidelijkt het de dynamiek met mensen uit de omgeving en leert het ons hoe in onze kracht te staan en de juiste versie van onszelf te zijn. Als corona iets wakker heeft gemaakt, kan dit systeem ongetwijfeld helderheid brengen in de zoektocht.”

Info: www.wendpunt.be