Speelpleinwerking gaat door tijdens paasvakantie

Algemeen Buggenhout

De Speelpleinwerking van Buggenhout laat weten de activiteiten tijdens de paasvakantie te zullen laten doorgaan.

“De kogel is door de kerk en de maatregelen voor de paasvakantie zijn eindelijk aangekondigd. Als speelplein zien wij het als ons doel om de kinderen en jongeren uit Buggenhout een toffe en creatieve vakantie te bezorgen. We laten de huidige maatregelen ons doel niet belemmeren! Daarom zullen we onze werking NIET cancelen”, klinkt het bij de verantwoordelijken. “De bubbels en dus de hoeveelheid kinderen die we deze paasvakantie kunnen opvangen zal wel minder zijn dan eerst gepland. Daarnaast zullen we wel de CC-werking moeten cancelen. Momenteel hebben we 1 ukkenbubbel plaats kunnen geven en 2 kastaarsbubbels. Onze ukkenbubbel en al één kastaarsbubbel is momenteel vol. Er zijn op dit moment nog enkele plaatsen in de tweede kastaarsbubbel.”