Fonteinhof vol linten met smileys voor Dag van het Geluk

Algemeen Zele

Het voorbije weekend werd de internationale Dag van het Geluk gevierd. Het Kubbteam van Zele versierde daartoe de platanen op het Fonteinhof met gele linten met een smiley op.

“Kleur brengen in deze sombere periode, het kan nooit kwaad” volgens Francis De Donder, voorzitter van Kubbteam Zele). “We wilden de Zelenaars een boodschap van hoop en moed brengen, voornamelijk in deze minder aangename tijden. In volle vaccinatiecampagne en met een moeilijke periode achter de rug voor velen hopen we zo de mensen een keer een lach op het gezicht te toveren en hen aan te moedigen om door te blijven gaan.”

“We kwamen samen op het idee om in Zele een symbolische actie te doen onder de vorm van het ophangen van linten met daarop een smiley getekend”, vult ondervoorzitter Kaat Janssen aan. “Even buiten zijn, of iemand die je reeds lang niet meer gezien of gehoord hebt eens op te bellen om te horen hoe het gaat. Geluk gaat even goed over verbondenheid ervaren en een doel in je leven hebben. Door de kern van Zele ietwat op te fleuren met onze gele linten hopen we zoveel mogelijk de glimlach te zien verschijnen op de Zelenaars hun gezicht”.