Axuma creëert belevingsboxen voor verhuur

Algemeen Buggenhout

Allina van het Buggenhoutse event bureau Axuma heeft een concept ontwikkeld rond de verhuur van belevingsboxen onder de naam Allinabox.be oftewel ALL-IN A Box.

Zijzelf houdt namelijk enorm van shoppen en waarom dan geen concept bedenken waar je dan ook mag gaan doen? Zo gaat ze steeds op zoek naar de juiste spullen voor haar belevingsboxen, om mensen simpelweg te ontzorgen en misschien zelfs een glimlach op hun gezicht te toveren. “Door mijn ervaring in het samenstellen en combineren moet jij je geen zorgen maken wat bij elkaar past en wat niet. Ik zorg voor beleving en dat  in een specifiek thema”, zegt ze vol trots. “Een box zit boordevol met items voor een perfect romantische avond. Zo vinden we in de LOVE box een volledige tafeluitzet inclusief een flesje cava, een mooi boeket rode rozen, gezelschapspelletjes, decoratieve spulletjes die je tafel echt af maken en zelfs massageolie terug. Verder zijn er ook nog uitbreidingen mogelijk met take away van restaurant SKOV uit Buggenhout en zelfs een heuse jacuzzi in de DELUXE uitbreiding.”

Meer informatie over Allina & haar belevingsboxen kan je terugvinden op de website www.allinabox.be, en ze is ook terug te vinden op Facebook en Instagram.