Barry Callebaut lanceert filmpje rond verbindende kracht van chocolade

Algemeen Wieze

Er is een filmpje gelanceerd binnen Barry Callebaut, de leider in cocoa- en chocoladeproducten, met Belgische vestigingen in Wieze, Halle, Lokeren, Kortrijk en Thimister. Rond de power van chocolade in deze tijden.

“We maakten het filmpje omdat we 1 jaar in Covid-modus zitten”, zegt Korneel Warlop, de woordvoerder van Barry Callebaut. “Het filmpje toont met dronebeelden enkele van onze sites in België, Italië, Frankrijk, Polen en Turkije. De echte sterren van het filmpje zijn onze collega’s die een nummer hebben gebracht. Het enthousiasme intern is immens. We krijgen reacties van collega’s over de hele wereld. De kracht van verbinding via muziek en chocolade. Chocolade is hét product dat mensen in deze lockdown samenbrengt en troost biedt. We zijn heel erg trots dat we voor Barry Callebaut werken om op deze manier het nodige shot dopamine – het gelukshormoon – bij deze mensen thuis te kunnen brengen”.

 

Foto (c) Barry Callebaut.