Iedereen heeft recht op vakantie en kan er één boeken bij Rap op Stap

Algemeen Buggenhout

Via de sociale dienst van de gemeente Buggenhout kunnen mensen die het financieel iets moeilijker hebben een vakantie boeken, langs Rap op Stap.

“De coronacrisis is niet eenvoudig, zeker niet voor mensen die kampen met tijdelijke werkloosheid, moeite met thuisonderwijs, een kleine huurwoning, financiële problemen,… Het zijn slechts enkele elementen die voor stress zorgen binnen een gezin”, klinkt het. “Er dan even tussenuit kunnen, is van onschatbare waarde en daar helpt Rap op Stap bij. Momenteel kan je van een leuke actie genieten bij het boeken van een uitstapje/vakantie.”

Meer info via https://www.buggenhout.be/iedereen-heeft-recht-op-vakantie of bij de sociale dienst via 052 33 95 11 of socialedienst@buggenhout.be.