CC Stroming schenkt elke klas een creatieve doe-box

Algemeen Berlare

Bij cultuurcentrum Stroming hebben ze een cadeautje voor alle klassen uit de gemeente Berlare en de deelgemeenten Overmere en Uitbergen. Iedere klas krijgt een doe-box.

“Het voorbije jaar zijn schooluitstappen, creatieve workshops, … niet kunnen doorgaan. Dit betreurt ook CC Stroming. Daarom schenkt het elke klas van de lagere school een creatieve doe-box. Een doos vol kunstig plezier met toffe doe-opdrachten die kinderen prikkelen om zelf te kijken, tekenen, bouwen, spelen, fantaseren, vertellen…. De box zit boordevol gekke ideeën van kunstenaars die kinderen op een kunstige manier uitdagen. De kinderen gaan creatief aan de slag in hun eigen klasbubbel. CC Stroming bezorgt een box aan een 50-tal klasjes uit de lagere school. Het pakket bevat al het benodigd materiaal en is speelkaar voor kinderen, zo is er weinig uitleg of begeleiding nodig. Zo kunnen kinderen vrij ontdekken en experimenteren“, aldus schepen Carine Meyers (Open VLD).

 

Foto’s (c) Gemeente Berlare.