Online kruidenier Pot Twist verovert Vlaanderen

Algemeen Lebbeke

Na een geslaagde test in enkele steden en gemeenten is het Lebbeekse Pot Twist van Arne Govaerts nu beschikbaar in alle steden en gemeenten in de provincies Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams-Brabant en in Brussel.

“Sinds de start in november vorig jaar hebben we uitsluitend positieve reacties gekregen. Het is dan ook de bedoeling ons aanbod te verruimen en meer lokale producten aan te bieden.” vertelt student-ondernemer Arne Govaerts.

Of het allemaal niet wat hard gaat? “Voorlopig valt het nog goed mee. We werken met vaste leverdagen en momenteel kunnen we alles bolwerken. We bekijken wel of we kunnen samenwerken met andere bedrijven die een zelfde filosofie over duurzaamheid hebben als wij”, aldus Arne Govaerts. Pot Twist is als online kruidenier niet enkel een pionier in thuislevering van boodschappen, maar ook in afvalvrij winkelen.

 

Foto (c) Pot Twist.