Blijdorp organiseert Take-a-pasta voor renovatiewerken

Algemeen Buggenhout

Het keukenteam van Blijdorp organiseert Take-a-pasta. Met de opbrengst wordt het MFC-verblijf verder gerenoveerd.

“Vorig jaar door het wegvallen van verschillende activiteiten zijn er minder inkomsten gegenereerd door Blijdorp en dit zou nog een tijdje het geval kunnen zijn. Ons keukenteam wil daarom heel graag zijn steentje bijdragen om een aantal broodnodige investeringen alsnog te realiseren. Op 26 maart stropen zij enthousiast de mouwen op en organiseren ze in Buggenhout het afhaal-eetfestijn ‘Take-a-pasta for Blijdorp’. Concreet willen ze met de opbrengst van hun initiatief bijdragen aan de verdere renovatie van het MFC-verblijf voor kinderen/jongeren in Buggenhout”, zegt Hélène Van Herreweghe.

Het aanbod bestaat uit spaghetti bolognaise, vegetarische spaghetti of spaghetti met zeevruchten, bereid door ervaren pastachefs. “Dit alles aan zeer democratische prijzen. Bestelling en betaling gebeurt bij voorkeur online via onze webshop. Daarnaast kan men ook terecht aan het onthaal in Buggenhout of aan het onthaal in Dendermonde, op werkdagen voor 16.30 uur, liefst betaling contactloos via Bancontact. Op 21 maart sluiten we onze bestellingen af.”

Afhalen van de bestelling kan op vrijdag 26 maart in Buggenhout tussen 12-15 uur of 17-19 uur.

 

Beeld (c) Blijdorp.