Asfalteringswerken N416 met Margote en Hoogstraat

Algemeen Wichelen

Het Agentschap Wegen en Verkeer zal asfalteringswerken uitvoeren op Margote in Wichelen en op de Hoogstraat tot de Wettersestraat in Schellebelle.

“De huidige klinkerbestrating zal opgebroken worden en vervangen door asfalt. Om de hinder te beperken zal er in 3 fases gewerkt worden. De eerste fase loopt van 16 maart tot 2 april, vanaf Dorp (kruispunt Stationstraat) tot de Wettersestraat inclusief het kruispunt met de Hekkergemstraat. Nadien volgt fase 2 van 12 tot 29 april vanaf de Trompstraat tot de aansluiting met de eerste fase, inclusief het kruispunt met de Stationstraat. De derde en laatste fase is er dan nog van 30 april tot 21 mei, van het kruispunt Oud Dorp tot het kruispunt Kerkbaan. De vermelde periodes gaan uit van periodes zonder weerverlet. Er zullen tijdig bewonersbrieven bezorgd worden met nuttige info en omleidingswegen.”