Paulien Van Velthoven keert niet terug in gemeenteraad

Politiek Wichelen

Paulien Van Velthoven zal niet meer terugkeren als gemeenteraadslid in Wichelen na haar buitenlandse stage.

“Ik heb een hele tijd nagedacht of ik mijn mandaat al dan niet terug zou opnemen. Erasmus heeft mij doen beseffen dat ik dit niet meer zal doen. Ik heb tijdens mijn buitenlandse stage geleerd dat ik meer internationale ervaringen wil opdoen en eventueel nog in het buitenland een stage of studie zou aanvangen in mijn masterjaren”, reageert Paulien.

“Haar opvolger, Karel De Jaeger, slaagde er op een indrukwekkende wijze in om op zeer korte tijd zijn stempel te drukken tijdens de gemeenteraad”, klinkt het bij N-VA Wichelen. “Karel blijkt een echte aanwinst te zijn, die dankzij zijn uitgebreide dossierkennis en taalvaardigheid, de debatten een grote meerwaarde bezorgd. Eén ding staat vast, de N-VA-fractie zal van zich blijven laten horen tijdens de volgende gemeenteraden.”

 

Foto (c) N-VA Wichelen.