Junior Journalistenprijzen Davidsfonds online bekendgemaakt

Algemeen Dendermonde

Op zondag 28 februari vond de prijsuitreiking plaats van de Junior Journalist Wedstrijd, georganiseerd door het Davidsfonds.

Jongeren van elf tot achttien konden een verhaal of opiniestuk inzenden om  mee te dingen naar de titel van ‘Junior Journalist’. Het thema dit jaar was ‘schatten’. Heel wat leerlingen uit de regio Dendermonde namen deel aan de schrijfcompetitie. Jo Goubert, voorzitter van de lokale Davidsfondsafdeling, spreekt dan ook van een groot succes : “Ondanks de moeilijke omstandigheden, namen toch vierhonderd leerlingen deel aan de schrijfwedstrijd. Daar zijn we heel gelukkig mee.”

Zondag werden de laureaten in de bloemetjes gezet tijdens een online prijsuitreiking. De prijswinnaars waren Noor Tondeurs, Kobe Titeca, Kasper De Strycker en Stijn Van Biesen. Er was ook een prijs voor de bijzonder creatieve prestatie voor de leerlingen van Het Laar Dendermonde.

 

Foto (c) Pexels.